njajal megapro anyar

8 Juli 2011 at 12:48 48 komentar

NMP

cekidot mas dab.
NMP ki bener2 motor turing,lha pie? lha wong posisi sikil’e siku,dadi aliran darah lancar,nek nggo jarak adoh ora cepet pegel,tur yo awak’e jejeg wong setange dhuwur. Bedho karo vixion sing posisi sikil’e nekuk lan awak’e mondho mbungkuk (mondho resi sithik).

nek urusan mesin ro tenagane iseh ampuh vixion.

rem ngarep’e lembut dadi narik’e kudu mondho jero.

jian heezzz numpak NMP emang dadi gagah,nek numpak vixion dadi ganteng.

nek numpak motor semprot 150full fairing???
yo mesti gagah lan ganteng (ngimpi er limolas po rondhone paijo warung DOHC) wkwkwkwkwkwk

Entry filed under: motor, OTOMOTIF, pengalaman riding. Tags: , .

NEW CBR 150 Panen

48 Komentar Add your own

  • 1. B M W ©2011  |  8 Juli 2011 pukul 12:51

    gambare mondho buthek,di poto nganggo hp rongatussewu

    Balas
  • 2. PakBambangNunggangJaran  |  8 Juli 2011 pukul 13:05

    nek nunggang byson dijamin jenggoten, kesuwen nunggu

    Balas
    • 3. Hendi  |  8 Juli 2011 pukul 15:55

      Kaya pbnj…hihihihihi

      Balas
  • 5. B M W ©2011  |  8 Juli 2011 pukul 13:30

    xixixi njeh pak.

    indentnya sama kok pakdhe,cuma beda satuan 16,1jam.sore ke dealer besok siangnya dateng

    Balas
  • 6. Maskur  |  8 Juli 2011 pukul 13:55

    copot shroude

    Balas
  • 7. B M W ©2011  |  8 Juli 2011 pukul 14:02

    @maskur,-dereng di siram banyu kembang je pakdhe,mengke nek pun di siram lan plat pun mandhap,nembe di utak-atik

    Balas
  • 8. warung DOHC  |  8 Juli 2011 pukul 14:04

    bhuahahaha bar madang iki ketoke , *ketoro nggetepuk manteb :mrgreen:

    Balas
  • 9. B M W ©2011  |  8 Juli 2011 pukul 14:15

    xixixixixi mesem wae lah.

    Balas
  • 10. riri  |  8 Juli 2011 pukul 15:07

    manngstabs……

    Balas
  • 11. gogo  |  8 Juli 2011 pukul 15:18

    begitulah… sing penting numpak motor

    Balas
  • 12. #99 bro  |  8 Juli 2011 pukul 16:39

    Oleh ndajal to..?

    Balas
  • 13. karis  |  8 Juli 2011 pukul 20:18

    yo wis ndang dituku NMP ne, ben ketok gagah n ganteng tho…
    http://karisnsz.wordpress.com/2011/07/08/resmi-beat-overtake-mio-cw-di-juni-2011/

    Balas
  • 14. B M W ©2011  |  8 Juli 2011 pukul 21:28

    @riri,-buangetz

    @gogo,-enak numpak liane

    @99,-oleh

    @karis,-hehe ko sek

    Balas
  • 15. ipanase  |  9 Juli 2011 pukul 06:18

    kenceng vikson

    Balas
    • 16. ipanase  |  9 Juli 2011 pukul 08:32

      aku e nganti pngen, tapi bapak q ra seneny yamaha

      Balas
  • 17. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 08:17

    @ipanase,-mosoook

    Balas
    • 18. ipanase  |  11 Juli 2011 pukul 00:44

      tenan, ra takon

      Balas
  • 19. Hourex150L  |  9 Juli 2011 pukul 10:40

    kenceng viksen tapi torsine Penak NMP tho Mas..

    Balas
  • 20. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 10:53

    hehe bener kang mul,nyendal2. . . .ndut-ndut’an

    Balas
  • 21. nanared  |  9 Juli 2011 pukul 11:06

    secara umum enakan mana mas bro?
    mohon izin gelar dagangan
    http://www.nanared.wordpress.com/2011/07/08/susahnya-biker-daerah/
    SALAM KARET BUNDAR

    Balas
  • 22. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 11:10

    @nanared,-ya seperti kata kang hourex di atas,torsi uenak nmp tp kenceng piksen.
    untuk riding harian enakan nmp

    Balas
  • 23. extraordinaryperson  |  9 Juli 2011 pukul 11:32

    wah asik

    http://extraordinaryperson.wordpress.com/

    Balas
  • 24. tuwek  |  9 Juli 2011 pukul 12:06

    Karo vixion irit endi kro nmp,cak?

    Balas
  • 25. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 12:17

    podo irit’e

    Balas
  • 26. dnugros  |  9 Juli 2011 pukul 12:59

    Luwih bagus motore dab dari pada sing numpak😀

    Balas
  • 27. sam_h  |  9 Juli 2011 pukul 13:06

    Pake basa daerah.. gak ngarti..

    Balas
  • 28. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 13:07

    @dnugros,-10 buat smpean,tuku mongtor ganteng ben sing numpak melu ganteng g

    Balas
  • 29. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 13:16

    @sam_h,-hehe maaf mas,coba pake google translate

    Balas
  • 30. Ghost  |  9 Juli 2011 pukul 14:52

    mbok le moto antenone diduworke ben ra kepyur ngono kang.

    Balas
  • 31. B M W ©2011  |  9 Juli 2011 pukul 15:35

    @ghost,-wkwkwkwkwk njeh mas

    Balas
  • 32. afen  |  9 Juli 2011 pukul 18:45

    JAWIR…..nulis blog pake bahasa kuno.. wkwkwkwkwk

    Balas
  • 33. Hazzen  |  10 Juli 2011 pukul 06:01

    Teu ngarti bahasana…🙂

    Balas
  • 34. MENONE  |  10 Juli 2011 pukul 06:30

    ang menone yow mbok diselangi cek katot

    salam persahabatan selalu dr MENONE gagah hahahahahahahahahahha………………………..

    Balas
  • 35. B M W ©2011  |  10 Juli 2011 pukul 18:25

    @hazzen,-di translate dulu

    @MENONE,-salam persahabatan jg

    Balas
  • 36. Ikky21  |  11 Juli 2011 pukul 00:37

    ??????

    Balas
  • 37. Jerry  |  14 Juli 2011 pukul 23:10

    hahaha io kang bener, aku nyoba NMP ne dulurku … posisine nyaman tenan, tapi tenogo ne kurang

    Balas
  • 38. B M W ©2011  |  14 Juli 2011 pukul 23:16

    tp torsine lumayan,,nyendal2 ndut2an

    Balas
  • 39. Gift  |  15 Juli 2011 pukul 06:14

    Megapro keren…

    Balas
  • 41. Explore  |  20 Juli 2011 pukul 22:37

    Nmp gigi 1-3 nafasnya pendek2 makanya nyundul2 beda sama vixion yg pnjng2, jd kl kena macet gk sering over gigi kayak nmp. Tp ketika pindah dari gigi4 ke 5 torsi nmp sangat berasa jenggutannya, kl vixion kebalikannya malah jadi lambat naik speednya, disinilah knp vixion sering disalip nmp.

    Balas
    • 42. B M W ♣  |  20 Juli 2011 pukul 22:47

      ouwh begitu tow.
      vixi ku doank yg masih jozz,belum ada nmp yg mampu nyalip hehehe

      Balas
  • 43. Explore  |  21 Juli 2011 pukul 05:43

    Hehe.., iya mas kl dikota gigi 5 jarang ter-explore, jd gk bisa nyoba sampai limit kemampuan nmp, kl vixion sih sdh 2th menemani. Saya juga tau perbandingannya ketika dicoba di jalan baru karawang.

    Balas
    • 44. B M W ♣  |  21 Juli 2011 pukul 12:50

      iya mas,gak salah aq nyaranin doi beli nmp.xixixi

      Balas
  • 45. Explore  |  21 Juli 2011 pukul 16:41

    Wah kl aku malah demen sama p220, cm masih ragu sama sparepartnya…

    Balas
  • 46. B M W ♣  |  21 Juli 2011 pukul 17:27

    pernah denger katanya sparepart bajaj sudah mudah di dapat kok

    Balas
  • 47. CB Dazzler N FU Rider's  |  20 Desember 2011 pukul 11:46

    Ane Setuja Bgt ma Ulasan ny Kang EXPLORE, ane sbgai user NMP or New CB Unicorn Dazzler mrasa Nafas NMP emg pndek2 kung, Bda Bgt ma vixion yg nafas ny Panjang2,,, wong gigi 3 ny NMP aja cuma tmbuz 80 kpj kung,, Huufff, pendek bgt nafas ny.,., nah tp yg asyikny NMP bgtu dri gigi 4 ke gigi 5 beuuuhh.,. Dahsyat bgt dah,, n itu lah di saat sllu n sllu saja vixion ane salip,,, heheee,, mangka ny klo ada vixi yg lg ngebut,, pzti ane kejar,,, n pngalaman udh setahun pake NMP blm prnh klah klo lwan vixi,,, tp yg tragiz paz lg ngebut eh di salip ma scorpio,,, huudefff,, Jujur klo Byson.,?? No Coment… Wong Ngejar gigi 4 ny NMP aj udh Ngoz2an tuh Byson,, heheheee,, Ini Cerita Hidupku, bagaiman Cerita Hidupmu,,????

    Balas
    • 48. mas wahyu  |  20 Desember 2011 pukul 11:55

      Mantab,gimana dgn FU?

      Balas

bagaimana dengan tanggapan anda?

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


find me on facebook

BMW on facebook

follow me on twitter

twits

  • XL 4G butuh 18menit buat loading facebook #xl hebat, kurang sabar gimana coba :)wahyu 2 months ago
  • Susu dan gula hanya merusak rasa kopiwahyu 2 months ago

Paguyuban blogger jogja

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Yang sudah mampir


%d blogger menyukai ini: