Fenomena new jupiterMX vs Vixion

cekibrot mas dab . . .

Ngerti to karo jupiterMX sek anyar? ,,itu lho, sek eneng rem cakram mburi,ban lumayan lebar,slebor kolong,tranmisi 5 speed return.

montor kui mau neng parkiran kantor wes okeh,kemruyuk koyo semut ngrubung gulo.

Gandeng si violet(vixion ku kae lho) saiki nek parkir mesti jejer karo new jupimx,aku malah dadi ISIN.

Isin’e mergo kalah keren karo adine,mosook montor lanang iseh tromol,ban cilik meneh,woalaaah. . . . .

Lha iki sek gawe montor ki pie??? Kok malah adine sek di dandani,aseem tenan og… Kapan vixion 6 speed,ban gede,rem cakram mburi le metu?
Mosook ming di templeki plester putih tok. . . ! ! !
Ojo gawe gelo ati ku to. . . . .

Iklan

44 thoughts on “Fenomena new jupiterMX vs Vixion

  1. dadi R15 tenan malah bingung….regane…hiiiii…..

    Suka

    1. rapopo sek penting seneng. . . . . . njeh mboten. . .

      Suka

  2. pasangi dhewe wae.

    Suka

    1. iyo pakdhe,RDB nya yg gak berani masang

      Suka

  3. Temploki koyo gone rhesa wingi kae lho.

    Suka

  4. peh piye to mas mas

    Suka

  5. mx anyar vs vikson
    sama2 gigi 5 ( yang kopling )
    ban vikson kalah gede’
    cakram belakang, vikson kalah
    mau kenceng n irit, menang viskon

    Suka

    1. kalo begono…posisi 2-3 dong…2 utk vixi..3 utk jupiMX…..

      Suka

  6. lha iyo,kalah keren to.

    irit ma gak penting,semua motor boros.

    lha iyo,kalah keren to.

    irit ma gak penting,semua motor boros.

    Suka

  7. tuku ae cbr 150 sing anyer, ming hargane larang tenan mas :cd:

    Suka

    1. bagine wong sek turah duit yo murah mas. . . . nek aq ,vixi udah lebih dari cukup

      Suka

  8. Fahrul Umam Akhirudin 22 Juli 2011 — 02:39

    ninggalin jejak

    Suka

  9. Pak Bambang Nunggang Byson 22 Juli 2011 — 05:49

    nunggang byson wae,,,,inden 5 bln wkwkkk

    Suka

    1. dealer deket rumah malah 6 bulan pak

      Suka

  10. kalau didandani ama pabrikan ntar regone naek yo … (coba-coba ngomong jawa) … xixixi …

    Suka

    1. loh,jupi mx bedanya gak jauh lho

      Suka

  11. mesakke arek iki…
    cup.. cup..cup..

    sing sabar nggih… taun depan R15 mbrujul…

    Suka

    1. wuhahahaha tenane . . . . . . . . .mosook to

      Suka

  12. Di Jogja lebih sering liat New MX… Di Sby jarang pol… 🙂

    Suka

  13. Wah, mangke reginipun dados 23 jeti bro… Amargi ngagem waja 6 speed… hehehe 🙂

    Suka

    1. hehe,mboten menopo2 asal tampilan dan performa jozzz
      .
      drpd selisih 2jt tp cm dpt pelindung mesin dan kondom tangki *vixionSE

      Suka

  14. Vixion apik lho..koq isin ngopo? dibandingke karo satria 120 bututku khan luwih gagah vixi sak pole 😀

    Suka

  15. isin/iri karo mx. . . . . mosok adine tok sek di dandani

    Suka

  16. lha kepiye……? sing metu keri ki biasane luwih apik je…..
    soale biasane, cewek loro kakang adi , luwih ayu adine…. he…he…he…

    Suka

    1. wahahahaha nek cwo ganteng kakangne bagus adine

      Suka

  17. Podo karo aku Mas Wahyu.
    Teko kekurangane vixion ikulah
    aku dadi urung niat meh tuku.
    Mosok adine UntunE wes 5 speed,
    Tenagane 11-12 karo vixion,
    Ban tapak lebar,
    Nameng sing kangmase alias Vixion
    ora ono perubahane babar blas.
    UmurE wae wis 5 tahun iki.
    Namung YMKi pelit nggewenehi perubahan. Versi anyarE malah
    mung ganti striping tok.
    YMKi kepiye kuwe…..???
    mbok yao vixion diwenehi=
    Untu 6 speed,
    tenagane ditambahi
    dadi 17 hp on wheel,
    spidometere Digital koyo bajaj,
    kualitas komstire
    didandani benah apek kerjane,
    Ayolah Ymki,,
    dandani vixion sak cepete…….!!!!

    Suka

    1. Bkan cma ganti striping aj malah sekarang saklar lampunya disunat OPO ORA HEBATTT YMKI hehehehe …. 😆

      Suka

      1. woh iyo,hebat bgt pokok’e,jianhezz

        Suka

  18. wis,, di COLONG aee Ban buri Mx sak cakram – cakrame Mas.. 👿 👿 xixixixixixii.. Mas.. 👿 👿 xixixixixixii..

    Suka

    1. wah,kang mul ngajari ra bener,
      tp bener jg ding

      Suka

  19. New MX iku ono rasa-rasane R15 ya, iku lho, sayap lan kisi-kisi cerak dengkul.

    Suka

    1. hehe,ming rasa-rasa tok,r15 mboh kapan

      Suka

  20. gelo tah ceritane? ihihihi

    Suka

  21. yo di ganti cakram…

    Suka

bagaimana dengan tanggapan anda?

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close